Hvordan fungerer funksjonen "Send spørsmål"?

Trenger du hjelp til å starte samtalen? Du har kanskje sett våre nye og hjelpsomme hint i innboksen eller mens du blar. Vi vet at det kan være vanskelig å starte en samtale med noen ukjente.

For å hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden og fjøre et godt førsteinntrykk, har vi laget en liste over anbefalte spørsmål som kan hjelpe deg med å bryte isen og få samtalen i gang.

Du finner dette alternativet på listen over partnerforslag. Klikk eller trykk på den blå knappen, velg et spørsmål og send. Alternativt kan du velge "Send melding" og klikke/trykke på "Bli inspirert".

Gå ikke glipp av øyeblikket og sørg for at muligheten gir et utslag med en av våre nye isbrytere!