Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan nå oss:

• via kontaktskjema, tilgjengelig på hjelpesidene våre

• send brev til følgende adresse:

Kundeservice EliteSingles
    Spark Networks Services GmbH
    Kohlfurter Strasse 41/42
    10999 Berlin
    Tyskland

Teamet vårt svarer på alle henvendelser, og vi gjør alltid vårt beste for å hjelpe så fort som mulig.

For at vi skal kunne hjelpe deg fort og effektivt, ber vi deg inkludere disse punktene:

• Når du kontakter kundeservice er det viktig at du skriver inn epostadressen du brukte til å registrere deg på EliteSingles. Du kan også oppgi brukerID-en din (Sikkerhetskode), den finner du under Min konto via menyen.

• Velg temaet spørsmålet ditt passer best til. På denne måten kan vi raskt se hva vi kan hjelpe med.

• Prøv å oppgi så mange detaljer som mulig. Når vi har all informasjonen vi trenger angående henvendelsen din kan vi hjelpe umiddelbart.

• Opplever du tekniske problemer ber vi deg om å legge ved et screenshot (bilde av skjermen) av siden du har problemer med inkludert feilmeldingen du ser, og detaljer rundt hva som skjedde før du fikk problemer.

• Når du klikker Send vil du motta en automatisk mail med referansenummeret til henvendelsen din.