Hvordan fungerer personlighetstesten?

Hvordan er testen laget?

Personlighetstesten er laget i tett samarbeid med psykologer og eksperter på romantiske forhold. Den er basert på Five Factor Model teorien med personlighetstrekk, etablert i henhold til den psykologiske modellen utviklet av McCrae og Costa (1992).

Hvordan er strukturen på testen?

Testen er delt inn i avsnitt hvor du blir stilt spørsmål angående din evne til å kommunisere, personlighetstrekkene dine og hvordan du stiller deg til romantiske forhold.

Testresultatene dine blir sortert, analysert og sammenliknet med våre andre medlemmers resultater. Partnerforslagene du vil motta blir valgt på bakgrunn av preferansene dine.

Hvordan burde den fullføres?

Vi ber deg sette av minst 25 minutter til å fullføre testen. Reflekter over svarene dine, og vær så ærlig som mulig.

Kan jeg avslutte testen og fortsette senere?

Ja, da klikker du på Lagre svar & logg ut. Når du logger inn igjen vil du ha muligheten til å fortsette der du slapp. Hvis testen ikke blir fullført innen 15 uker blir svarene du har avgitt slettet fra systemet vårt.

Hvor finner jeg resultatene?

Klikk på Personlighet på profilen din for å få en beskrivelse av hvert personlighetstrekk. For å få flere detaljer, trykker du på ikonet som hører til trekket. Det vil også vises et diagram for å gi deg en visuell oppsummering av resultatene dine.

Kan jeg ta testen på nytt?

Hvis resultatene absolutt ikke stemmer overens med hvordan du er, kan du kontakte kundeservice for å ta testen på nytt.

Hvis du akkurat har fullført testen anbefaler vi deg at du venter på dine første partnerforslag. De kan kanskje overgå forventningene dine, og å ta testen på nytt vil da være unødvendig dersom du finner noen du kommer overens med.