Hvordan redigerer jeg bildene mine?

Last opp bilde

Naviger til profilen din via menyen og klikk på "Last opp bilde" / kamera-ikonet. Du kan laste opp et nytt bilde fra enheten din, ta en selfie eller importere et bilde fra Facebook.

Hvis du bruker nettsiden, klikk på blyant-ikonet for å redigere eller rotere bildet ditt. Ikke glem å lagre endringene dine. Hvis du bruker appen, følg instruksjonene som kommer opp for å redigere eller rotere bildet ditt, og trykk så på haken for å lagre endringene.

Via nettsiden er det også mulig å legge til en beskrivelse på bildet. Åpnet bildet, skriv inn beskrivelsen og klikk/trykk "Ok".

Vennligst gi litt tid til at bildene dine kan bli godkjent.

Endre profilbilde

Hvis du bruker nettsiden, klikk på ikonet som finnes i toppen av bildet til venstre. App-brukere kan åpne bildet og trykke på "Velg som profilbilde"-boksen.

Ikonene vil kun være synlig på bilder som har blitt godkjent som profilbilder.

Slett et bilde

Åpne bildet og klikk på søppelbøtte-ikonet for å slette bildet.