Hvordan redigerer jeg bildene mine?

Legg til et bilde

Naviger til profilen din via menyen og trykk på «Legg til bilde/Last opp bilde»/kameraikonet. Du kan laste opp et nytt bilde fra enheten din, ta en selfie eller importere et bilde fra Facebook.

Hvis du bruker nettsiden, kan du trykke på ikonet «…» og velge «Rediger forhåndsvisningen av bilde» for å beskjære eller rotere bildet ditt. Ikke glem å lagre endringene dine.

Når du bruker appen, følger du bare anvisningene for å beskjære eller rotert bildet under opplastingsprosessen, og trykk deretter på haken for å lagre endringene dine.

Nettbrukerne kan også velge å legge til en tittel på sitt bilde. Åpne bildet, skriv inn tittel og klikk/trykk på «Lagre».

Det kan gå litt tid før dine nye bilder og titler godkjennes.

Endre profilbilde

Når du bruker nettsiden, åpner du menyen «…» på det bildet du foretrekker og velger «Bruk som profilbilde». Appbrukere må åpne bildet og deretter trykke på «Bruk som profilbilde».

Dette alternativet aksepteres bare om bildet er godkjent som hovedprofilbilde.

Slette et bilde

Fra nettsiden klikker/trykker du på «…» og velger «Slett bilde». Bekreft at du vil slette bildet og fjerne det fra galleriet ditt.

iOS-brukere må åpne bildet, velge ikonet for papirkurv og bekrefte slettingen.

Det er for tiden ikke mulig å slette et bilde på Android-appen. Du må derfor logge deg på nettsiden for å slette et bilde permanent.