Hvordan øker jeg sjansene for å bli kontaktet?

Fullfør profilen din, inkludert interessene dine.

Profilen din blir mer interessant, som vil øke sjansen for at medlemmer tar kontakt med deg. Se for deg å motta et partnerforslag med en tom profil, det er kanskje ikke like fristende å kontakte dem?

Ta deg god tid og sjekk grammatikken på det du fyller inn, unngå setninger i CAPS LOCK og muntlig språk. En profil som er velskrevet kan være et tegn på hvor seriøs du er med å finne en partner.

Last opp opp til 24 bilder i galleriet ditt.

De fleste liker bilder, så enkelt er det. Pass på at profilbildet ditt er tatt i godt lys, og at det er lett å se det er deg. Det er 8 ganger større sjanse for å bli kontaktet dersom du har et profilbilde.

Ta initiativ ved å kontakte partnerforslagene dine.

De vil nok bli smigret av at du har vist interesse. Ved å ta kontakt øker du naturligvis sjansen for å få et svar, om det så bare er et smil eller et profilbesøk. Du blir også lagt til i listen deres over partnerforslag.

Ikke mist motet hvis du ikke får svar! Noen medlemmer er ikke innlogget hver dag, eller har ikke kjøpt et premiummedlemskap enda.

Vær aktiv og kjøp et abonnement.

Logg inn på profilen din hver dag, og ta nytte av premiumfordeler. Premiummedlemmer blir foreslått som partnerforslag oftere enn basismedlemmer, og du får i tillegg muligheten til å sende og lese meldinger. Dette viser forslagene dine at du er seriøs i søken etter en partner.